Atención al Cliente 902 07 07 53

El parc temàtic de l’esport Open Camp Barcelona, finalista als Stadium Awards

Open Camp Barcelona ha estat seleccionat entre les 6 millors propostes internacionals en la categoria de Sustainability & Community

Open Camp, el primer parc temàtic dedicat a l’esport del món, ha estat escollit finalista dels Stadium Business Awards, els premis internacionals més prestigiosos organitzats en el marc del The Stadium Business, una trobada sectorial orientada a operadors, desenvolupadors i propietaris d’estadis, arenes i instal·lacions esportives. El jurat d’aquests premis, que aquest any arriben a la seva vuitena edició, ha nominat només dues instal·lacions catalanes: el Camp Nou i Open Camp, que opta a un premi en la categoria Sustainability & Community.

Segons explica la organització, aquesta categoria premia l’individu, equip o instal·lació esportiva que hagi tingut més present la sostenibilitat i les necessitats de la comunitat. Open Camp competeix en aquesta posició amb Fort Bragg Field ballpark for Independence Day and beyond (Estats Units), Sons of the West Men’s Health Program (Austràlia) i Augmented Reality for Disabled Supporters at Allianz Arena (Alemanya), entre d’altres.

“Estem molt contents d’aquesta nominació. Els nostres esforços per fer realitat Open Camp a Barcelona han estat des de l’inici orientats a millorar un espai que estava infrautilitzat, i ho hem fet d’una manera sostenible, respectant i millorant l’entorn. Un estadi post olímpic que volem que formi part de l’oferta d’oci cultural i familiar de la ciutat”, explica Paco Medina, Director General i Fundador d’Open Camp.

El proper 22 de juny el jurat comunicarà el nom dels guanyadors de les 12 categories en una cerimònia que tindrà lloc a Dublin. Els premiats seran escollits entre les següents categories: Venue of the Year, Event of the Year, Executive of the Year, Unsung Hero, Fan Experience, Product Innovation, Sales & Marketing, New Venue, Sustainability & Community, Venue Technology, Outstanding Achievement i Industry Supplier.

Les votacions estan obertes al públic, tret de les categories Industry Supplier i Outstanding Achievement, en què un comitè internacional decidirà els guanyadors.

About the Author

By opencampv2 / Administrator on Mar 30, 2017