ESCOLES
Organitza una excursió innovadora a l’Estadi Olímpic de Barcelona

OPEN CAMP us proposa una sortida lúdica i educativa a l’Anella Olímpica de Barcelona on trobareu esport, salut, cultura i diversió en un recorregut de més de 20 experiències esportives úniques.

En el parc temàtic de l’esport els escolars podran practicar diverses disciplines esportives a les mateixes instal·lacions on els esportistes d’elit han competit en mundials i fins i tot, en els Jocs Olímpics de Barcelona’92, sempre guiats per personal diplomat i expert en cadascuna d’elles.

Per a reserves i informació truca’ns al 902 07 07 53 o escriu-nos a reserves@opencamp.info

+15 Persones

Col·lectius formats per: centres escolars, associacions de joves, centres juvenils, acadèmies d'estudis, etc.

  • Almenys 15 nens/adolescents
  • De 4 a 17 anys (primària i secundària / ESO)
  • Sol·licitud realitzada per profesors o la propia institució

A més, la muntanya de Montjuïc ofereix una gran oportunitat per als grups escolars, ja que es tracta d’un espai de gran interès pel que fa a la memòria arquitectònica i esportiva de Barcelona. En aquest sentit, la visita al Museu Olímpic i de l’Esport, així com a les instal·lacions olímpiques, ofereix als alumnes una oportunitat única d’aprenentatge i pràctica esportiva.

TEMPORALMENT EL PARC DE L'ESPORT OPEN CAMP, TANCA LES SEVES PORTES AL PÚBLIC GENERAL

Per a consultes sobre el calendari o horaris del parc, contacteu-nos a: info@opencamp.info o al telèfon 933270600.

Si sou més de 25 amics podeu reservar l’OPEN MATCH, un partit de futbol únic a l’Estadi Olímpic! I si sou un grup de més de 50 persones podreu viure l’experiència OPEN OLYMPIC. Feu la vostra reserva a: events@opencamp.info


TEMPORALMENTE EL PARQUE TEMÁTICO DEL DEPORTE OPEN CAMP, CIERRA SUS PUERTAS AL PÚBLICO GENERAL

Para consultas sobre calendario o horarios del parque podéis contactarnos a info@opencamp.info o al teléfono 933270600.

¡Si sois más de 25 amigos podéis reservar el OPEN MATCH, un partido de futbol único en el Estadio Olímpico! Y si sois más de 50 personas podéis vivir la experiencia OPEN OLYMPIC. Podéis hacer vuestra reserva a: events@opencamp.info