PREGUNTES FREQÜENTS

1. Quan obre OPEN CAMP i quins són els horaris de visita?

Consulta el calendari i els horaris en el següent enllaç: veure Calendari.

2. Quan costa l'entrada?

3. Si surto de les instal·lacions, puc tornar-hi a entrar?

El parc de l’esport OPEN CAMP té un perímetre totalment obert, a diferència d’altres parcs. Gràcies a la polsera que rebràs al comprar l’entrada, podràs entrar i sortir de cada una de les instal·lacions totes les vegades que vulguis.

4. Les ofertes i promocions que hi ha a OPEN CAMP són acumulables?

No, les ofertes i les promocions no són acumulables.

5. Si tinc descompte, es pot aplicar quan compri l’entrada per Internet?

No totes les promocions són aplicables a Internet, sempre vindrà indicat en la descripció del descompte.

6. Si compro les entrades per Internet, què haig de donar per a poder accedir a OPEN CAMP?

Un cop hagis adquirit la teva entrada per internet heu de imprimir-la a la secció “Historial de compres” i portar-la a la guixeta específica de venda online per bescanviar l’entrada per la pulsera necessària per accedir al parc.

7. Està adaptat per a gent amb mobilitat reduïda?

Pràcticament la totalitat del parc està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. En aquests moments, el camp de beisbol és l’únic espai que no és accesible, tot i que s’està treballant per poder adaptar-lo pròximament. Al parc de l’esport OPEN CAMP hi ha experiències esportives paralímpiques i inclusives.

8. Es pot accedir amb mascotes?

A les instal·lacions amb control d’accés no poden entrar animals excepte els gossos d’assistència. A la resta d’espais, com que són oberts, no hi ha cap limitació.

9. Com haig d'anar vestit?

Per motius de seguretat i funcionalitat, els visitants hauran de portar calçat tancat, ja que certes experiències esportives no permeten l’ús de calçat obert, com per exemple xancles.

Per motius d’higiene no està permès, en cap cas, portar el tors descobert, deambular descalç i/o portar vestit de bany o bikini.

10. Puc portar el menjar de fora?

No està permesa l’entrada de menjar ni beguda al parc. Tens a la teva disposició una àmplia oferta de restaurants, bars i punts de vending.

11. Puc portar patins, bicicletes o similars?

En compliment de la normativa municipal vigent, no està permès l’ús de mitjants de transport recreatius personals dins les instal·lacions del parc.

12. Què haig de fer si perdo el meu Passi de temporada?

Hauràs d’anar a les taquilles del Parc, situades a la Pl. Nèmesi Ponsatí, s/n i demanar la renovació del teu nou passi, presentant el teu document de sol·licitud d’alta. Aquesta gestió té un cost de 5€ que hauràs d’abonar en el moment del tràmit.

TEMPORALMENT EL PARC DE L'ESPORT OPEN CAMP, TANCA LES SEVES PORTES AL PÚBLIC GENERAL

Per a consultes sobre el calendari o horaris del parc, contacteu-nos a: info@opencamp.info o al telèfon 933270600.

Si sou més de 25 amics podeu reservar l’OPEN MATCH, un partit de futbol únic a l’Estadi Olímpic! I si sou un grup de més de 50 persones podreu viure l’experiència OPEN OLYMPIC. Feu la vostra reserva a: events@opencamp.info


TEMPORALMENTE EL PARQUE TEMÁTICO DEL DEPORTE OPEN CAMP, CIERRA SUS PUERTAS AL PÚBLICO GENERAL

Para consultas sobre calendario o horarios del parque podéis contactarnos a info@opencamp.info o al teléfono 933270600.

¡Si sois más de 25 amigos podéis reservar el OPEN MATCH, un partido de futbol único en el Estadio Olímpico! Y si sois más de 50 personas podéis vivir la experiencia OPEN OLYMPIC. Podéis hacer vuestra reserva a: events@opencamp.info